Livrare si Retur produse gratuit.


Despre noi

Cum a inceput totul

Suntem o companie 100% romaneasca cu o misiune simpla: sa facem sosete de lux de cea mai buna calitate. Fondata de familia Bianca si Matei Tiboc.

Totul a inceput in 2014 cand s-a nascut primul nostru copil si am inteles mai mult ca niciodata calitatea produselor pe care le folosim, care au un impact direct cu pielea noastra, cu sanatatea noastra. Si in plus, dorim sa adaugam stil si personalitate tuturor celor care vor sa iasa in evidenta. Pur si simplu purtand sosete elegante de cea mai buna calitate.

decoration icon

Cum se produc sosetele Calzini

Primul pas este gasirea celor mai fine tesaturi.

Sosetele dumneavoastra sufera mai multa frecare decat orice alt articol de imbracaminte. Ele sunt de asemenea spalate si uzate frecvent.

Am selectat doar cele mai fine fire pentru a oferi cea mai buna rezistenta si o calitate de lunga durata. Aduse de la cei mai buni producatori de materiale textile, direct din Africa de Sus, Maroc, Noua Zeelanda, Asia sau America de Sud.

decoration icon

Tricotatul circular, cea mai buna cale

Ganditi-va la soseta dumneavoastra Calzini ca la un cilindru cu 1000 de linii de fire tricotate atent de peste 200 de ace circulare, folosind cele mai bune masini de tricotat.

Dupa ce fiecare pereche de sosete a fost tricotata, verificata si finalizata, este important sa adaugam logo-ul nostru brodat manual. Asta inseamna garantia calitatii a tot ceea ce facem, asigurand clientii ca este un produs Calzini 100% autentic.

decoration icon

Produsele de lux vin in pachete elegante

Nu ne oprim doar la sosete de calitate. Ambalajele noastre sunt create special pentru sosetele Calzini, oferind o impachetare de lux, perfecta pentru un cadou rafinat.

Pentru a completa in totalitate sosetele dvs, veti gasi o mireasma parfumata atunci cand veti deschide pachetul Calzini.

decoration icon
INTRA IN LUMEA CALZINI SI AFLA POVESTEA NOASTRA